Campagneshoot PowerSlim, naar de personal coach en lekker thuiskomen

Campagneshoot PowerSlim next level imaging reclamefotografie bedrijfsfotografie fotoshoot thuis komen met gezond eten

Een persoonlijk gesprek bij een coach van PowerSlim, met een lichaamsmeting en het opstellen van een individueel plan betreft voeding en levensstijl. Dit was een van de scenario’s van een meerdaagse campagne voor PowerSlim. Fijne heldere beelden die een situatie laten zien waarbij kiezen voor een beter leven prettig is, zonder negatieve ondertoon met strenge regels. Een fotoshoot waarbij vooral plezier en geluk de uitstraling is omdat er wordt geholpen bij het kiezen voor een beter leven.

De eerste serie van de campagne, van de coach naar lekker thuiskomen

De eerste beelden laten het gesprek zien bij een center van PowerSlim. Samen aan tafel met de coach aan een kop thee met verantwoorde hapjes, waarbij wordt besproken hoe PowerSlim bij kan dragen aan een gezonde levensstijl. Geen moeilijke diëten maar smakelijke gerechten en veel tips om je af te laten vallen en toch van het leven te laten genieten. De volgende serie laat het lekker thuiskomen zien met verse producten en buiten genieten van het weer. Een smakelijke, verantwoorde snack en samen gezellig ontbijten in het zonnetje. Alles met een feel good vibe met ondersteunende kleuren en licht zodat de visuele aspecten de boodschap versterken.

De productie van de campagne

De foto’s in het PowerSlim centre zijn geschoten met een grote lichtset om frisse en heldere beelden te creëren. De fotografie buiten is met natuurlijk licht geschoten waarbij rekening is gehouden met de positie van de zon en een edit van warme tinten om een zomerse dag te laten zien. De productie bestond uit het complete pakket van fotografie, styling, visagie en het scouten van de modellen voor de fotoshoot.

Client: PowerSlim

Campagneshoot PowerSlim next level imaging reclamefotografie bedrijfsfotografie fotoshoot afslank centre vrouw met coachCampagneshoot PowerSlim next level imaging reclamefotografie bedrijfsfotografie fotoshoot afslank centre vrouw met coachCampagneshoot PowerSlim next level imaging reclamefotografie bedrijfsfotografie fotoshoot afslank centre vrouw met coachCampagneshoot PowerSlim next level imaging reclamefotografie bedrijfsfotografie fotoshoot coach aan tafel in kantoorCampagneshoot PowerSlim next level imaging reclamefotografie bedrijfsfotografie fotoshoot coach aan tafel in kantoorCampagneshoot PowerSlim next level imaging reclamefotografie bedrijfsfotografie fotoshoot coach gezondheid metingCampagneshoot PowerSlim next level imaging reclamefotografie bedrijfsfotografie fotoshoot client verlaat tevreden de coachCampagneshoot PowerSlim next level imaging reclamefotografie bedrijfsfotografie fotoshoot thuis komen met gezond etenCampagneshoot PowerSlim next level imaging reclamefotografie bedrijfsfotografie fotoshoot thuis komen met gezond etenCampagneshoot PowerSlim next level imaging reclamefotografie bedrijfsfotografie fotoshoot thuis komen met gezond etenCampagneshoot PowerSlim next level imaging reclamefotografie bedrijfsfotografie fotoshoot thuis komen met gezond etenCampagneshoot PowerSlim next level imaging reclamefotografie bedrijfsfotografie fotoshoot lekker buiten etenCampagneshoot PowerSlim next level imaging reclamefotografie bedrijfsfotografie fotoshoot lekker buiten eten