Interieurbouw bij Dexter, welkom in de werkplaats

Dexter Interieurbouw, vakmannen aan het werk

Dexter Interieur heeft ons benaderd toen hun nieuwe website in aanbouw was en was op zoek naar een goede fotograaf die twee duidelijke verschillende stromingen binnen hun bedrijf identiteit kon geven. Ze hebben namelijk een ontwerpbureau en een interieurbouw tak. Deze twee stromingen moesten beide hun eigen identiteit en uitstraling krijgen.

Vakmannen aan het werk

Na goed overleg en met oog op de nieuwe website is er voor de interieurbouw tak een fijne warme uitstraling gekozen. De sfeer van een warme zon die binnen komt in de werkplaats die het gebruik van natuurlijke materialen complimenteert. De warmte van menselijk werk, interieurbouwers die hun vak meester zijn en hun liefde voor het vak in het werk stoppen. Ze creëren met veel aandacht en precisie hoogwaardige interieurs volledig op maat voor hun klanten. Dit vakmanschap was voor ons dus essentieel om zo goed mogelijk vast te leggen.

Wij zorgen voor de opkomende ochtendzon

Om een consistente sfeer te creëren hebben we een lichtplan gemaakt om alle beelden dezelfde fijne warme sfeer te kunnen geven. Licht vanaf een laag punt om het reizende licht van een vroege ochtendzon na te bootsen. Dit met een warme edit waarbij het licht een prominente rol speelt. Er is gekozen om het licht in het beeld te laten staan om de nadruk te leggen op het creëren van het resultaat, exact wat de interieurbouwers ook doen voor hun cliënten. Waar de vakmannen ook bezig waren in de hal en waar de machines ook staan, wij zorgen dat er een lekker warme gloed overeen valt. Dat is het voordeel van alles in de hand hebben.

Client: Dexter Interieur

Bedrijfsfotografie voor Dexter interieurbouw in de werkplaats door Next Level ImagingBedrijfsfotografie voor Dexter interieurbouw in de werkplaats door Next Level ImagingBedrijfsfotografie voor Dexter interieurbouw in de werkplaats door Next Level ImagingBedrijfsfotografie voor Dexter interieurbouw in de werkplaats door Next Level ImagingBedrijfsfotografie voor Dexter interieurbouw in de werkplaats door Next Level ImagingBedrijfsfotografie voor Dexter interieurbouw in de werkplaats door Next Level Imaging

Gebruik van de beelden

Dexter interieurbouw website bedrijfsfotografieDexter interieurbouw website bedrijfsfotografieDexter interieurbouw website bedrijfsfotografie

Achter de schermen

Bedrijfsfotografie bij Dexter interieurbouw