Zoekt je een beroepsfotograaf voor bedrijfsfotografie Rotterdam?

Ik verzorg bedrijfsfotografie voor bedrijven die veel waarde hechten aan de sfeerbeleving van hun klanten en medewerkers. Met veel oog voor detail, kleur, expressie en toepassing breng ik bedrijven en mensen in beeld en komen reclamecampagnes en USP’s tot leven.

0 Jaar ervaring

0 Projecten opgeleverd

0 Tevreden klanten

De laatste fotografie blogs in Rotterdam

Ik maak foto's voor uiteenlopende klanten. Wie je ook bent en wat je ook doet, ik zorg ervoor dat jij de aandacht krijgt die je verdient! Interesse? Neem vrijblijvend contact met me op!

De juiste foto versterkt jou als merk, denk na over hoe de wereld je ziet

Zakelijke portretten, iets wat bij de meeste ondernemers en binnen grote bedrijven snel even tussendoor gedaan wordt. We bellen een fotograaf en we laten iedereen even snel [...]

Beursfotografie Nederlandse Carrièredagen: alles om een evenement te laten groeien

Een beurs is net als iedere andere onderneming een bedrijf waarbij omzet en winst gemaakt moet worden. Een bedrijf waarbij je omzet draait door een hoeveelheid bezoekers, [...]

Brillenfotografie van Jos Eyeware met Omri Tindal en DJ Blondt

Een nieuwe brillencollectie betekent een nieuwe fotoshoot. Net zoals voorgaande jaren moeten er weer productfoto’s en campagnefoto’s geschoten worden. Productfoto’s waarop elk detail van het montuur goed [...]

Miss Shareena Dwarka, als ware schoonheid en goud samen komen

Bij het fotograferen van een reclamecampagne is het altijd belangrijk dat duidelijk is wat de boodschap moet zijn, en wat het gevoel moet zijn bij het zien [...]

Diep blauwe en warm rosé gouden tinten, horlogefotografie op niveau

Een diep blauwe lederen band, een rosé gouden luxueuze kast en fijn gedetailleerde inscripties. Diverse facetten die door de ontwerper van het uurwerk tot in detail zijn [...]

Partyshoot voor MediaMarkt met Boot10 en JBL

We gingen het jaar uit met een nieuwe grote campagneshoot. Voor MediaMarkt Nederland hebben we weer een schitterende en deze keer zeer technisch uitdagende campagne geschoten. Want [...]

Exclusieve hotelfotografie om uw luxe hotel op de kaart te zetten

Je hebt jaren gewerkt aan het opbouwen van een luxe hotel in een exclusief segment. Alles is volledig in thema uitgewerkt door een interieurstylist. Het beddengoed is [...]

Reclamefotografie voor Hosting2Go, de kracht van een vriendelijke tevreden blik

Hosting2Go heeft me wederom gevraagd om na te denken over een fijne, vriendelijke en uitnodigende reclamefoto. Iemand die lekker aan het werk is, bezig met haar eigen [...]

Fotoshoot psychologenpraktijk Taytelbaum met Trijntje Oosterhuis

High-end magazine style fotoshoot met Trijntje Oosterhuis voor Psychologenpraktijk Taytelbaum Voor psychologenpraktijk Taytelbaum in Amsterdam ben ik benaderd om foto’s te maken voor de workshop pagina. Luxueus, [...]

Fotograaf Rotterdam

Een verzamelnaam voor verschillende disciplines binnen het vak fotografie. Bij bedrijfsfotografie kan het gaan om het fotograferen van het exterieur en interieur van een bedrijfspand, het productieproces, de logistiek, klant en overlegsituaties, maar ook portretfotografie en Als fotograaf heb ik mij gespecialiseerd in:
Met veel oog voor detail, kleur, expressie en toepassing breng ik bedrijven en mensen in beeld en komen reclamecampagnes en USP’s tot leven. Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan doen? Neem dan gerust contact met mij op.

Bedrijfsfotografie Rotterdam

Een prettige sfeer en plezierige werkcultuur zijn belangrijk. Voor de mensen die er werken of solliciteren én voor klanten. Voor sommige bedrijven bepaalt sfeer zelfs voor een groot deel hun onderscheidend vermogen. Maar hoe laat je die sfeer zien aan klanten die online of via een brochure kennismaken met jouw bedrijf?

Bedrijfsfotografie en sfeerbeleving bedrijven Rotterdam

Ik verzorg bedrijfsfotografie voor bedrijven die veel waarde hechten aan de sfeerbeleving van hun klanten en medewerkers. Wat spreekt meer aan: een foto van een onderdeeltje van een machine of een foto van een medewerker in actie, die dat onderdeeltje met zijn volle aandacht op de juiste plaats monteert?
Als fotograaf vang ik vooral iemands persoonlijkheid en uitstraling in een beeld. Want juist die maken het verschil bij een eerste impressie. Heb diverse bedrijfsevenementen sfeervol in beeld gebracht.
Bedrijfsfotografie is een belangrijk middel om jouw organisatie in beeld te brengen en te laten zien wie je bent en wat je doet. Originele en authentieke foto’s dragen bij aan een positief beeld van jouw organisatie. Natuurlijk, stockfoto’s zijn makkelijker, want die vindt je van achter jouw beeldscherm, maar vertellen die het verhaal van jouw bedrijf?
Al jaren gespecialiseerd in bedrijfsfotografie probeer ik jouw bedrijf in beeld te brengen, bijvoorbeeld door middel van storytelling. Het belangrijkste hierbij is wat jij aan de wereld wilt laten zien. Jouw kantoor, de mensen, jouw diensten of producten?
Vergeet ook vooral niet het doel uit het oog. Is het voor een campagne? Is die dan regionaal of nationaal? Voor een website of misschien drukwerk? Allemaal verschillende toepassingen die vragen om een andere benadering.
Ook nieuwsgierig wat ik voor jou kan doen in bedrijfsfotografie? Kijk in de tussentijd op mijn portfolio om een beeld te krijgen wat ik al heb gedaan voor andere bedrijven in Rotterdam en omstreken.

Reclamefotografie Rotterdam

Voor reclamefotografie waarbij de fotografie naadloos moet aansluiten bij de marketingcommunicatie doelstelling wordt vaak op een passende locatie gewerkt. Vaak gaat het om de merkbeleving van een product of dienst of het weergeven van de gebruikservaring. Bij reclamefotografie wordt na een uitvoerige brainstorm een concept uitgewerkt dat als leidraad dient voor de uitwerking van de fotografie. De reclamefotografie brengt de fotograaf ver buiten de regio Rotterdam, evenals het fotograferen van interieurs.
Mark heeft het voor elkaar gekregen om mijn beroep en passie als Vinoloog perfect vast te leggen. Nooit gedacht dat het zo mooi zou worden!
Heiko Oberman Passion4Wines
fotograaf-rotterdam-vinoloog-heiko-oberman-door-mark-koolen-min

Wil je ook opvallen met jouw bedrijf?

Rotterdam is vast niet de enige stad waar je gevonden wilt worden. Met goede bedrijfsfoto’s bereik je heel Nederland. Wel zo handig en een tegelijk een goede profilering! Meer weten? Bel of mail me en we spreken de mogelijkheden door!
Fotograaf-Mark-Koolen