Fotoshoot in de yogastudio bij Yogasoul Best

https://yogasoulbest.nl/

Mooie heldere beelden met een warme uitstraling. Mooi belicht waardoor de vormen van de yogi goed uitkomen. Een perspectief waardoor de poses mooi, krachtig en toch elegant worden weergegeven. Vrouwelijk en sterk in haar kracht staan met toch een vibe van zen. Dat is waar ik aan dacht toen ik een fotoshoot moest gaan doen in de yogastudio van Mandy Beun, eigenaresse van Yogasoul Best. 

De technische uitvoering

Omdat het moment van de dag en het weer niet ideaal waren (en ik graag consistent wil zijn) heb ik een technische set uitgewerkt waardoor de shoot toch een daglicht sfeer had. Dit aangezet met diverse accenten om het een rond en driedimensionaal karakter te geven. Een mooie grote lichtvormer van links die een raam simuleert en wat accentlichten om de vormen en poses van de yogi te accentueren. Door op deze manier te werken krijg je een beeld wat vorm en karakter heeft. Ik wilde ook een ander level bereiken met de foto’s vergeleken met wat je bij de meeste yogastudio’s ziet. Een meer on-Nederlandse stijl die net wat dynamischer is dan de gemiddelde yogastudio beelden.

De laatste fase, postproductie voor het eindresultaat

Samenwerken met professionals met passie blijft een geweldige aangelegenheid. Mensen die zo gedreven met hun vak bezig zijn wil je zo goed en mooi mogelijk vastleggen. Het licht in de yogastudio was tot op de centimeter uitgewerkt dus de nabewerking moet dat ook zijn. Ik heb gekozen voor een kleurenpalet dat Yogasoul complementeert, waardoor het merk samenhangend en sterk naar buiten gebracht wordt. De highlights op de kleding en huid zijn aangezet waardoor de natuurlijke vormen nog meer tot hun recht komen. Kleine oneffenheden in de huid en kleding zijn mooi weggewerkt. Daarnaast zijn imperfecties in de locatie ook opgelost om tot een strak eindresultaat te komen.

Vind meer informatie over de yogastudio van Mandy op yogasoulbest.nl
Weten wat we voor jou kunnen betekenen, neem gerust contact met ons op.

Bedrijfsfotograaf voor yogastudio yogasoul best fotoshoot met yogi mandy beun in de yoga studio door next level imaging bedrijfsfotografieBedrijfsfotograaf voor yogastudio yogasoul best fotoshoot met yogi mandy beun in de yoga studio door next level imaging bedrijfsfotografieBedrijfsfotograaf voor yogastudio yogasoul best fotoshoot met yogi mandy beun in de yoga studio door next level imaging bedrijfsfotografieBedrijfsfotograaf voor yogastudio yogasoul best fotoshoot met yogi mandy beun in de yoga studio door next level imaging bedrijfsfotografieBedrijfsfotograaf voor yogastudio yogasoul best fotoshoot met yogi mandy beun in de yoga studio door next level imaging bedrijfsfotografieBedrijfsfotograaf voor yogasoul best fotoshoot met yogi mandy beun in de yoga studio door next level imaging bedrijfsfotografieBedrijfsfotograaf voor yogasoul best fotoshoot met yogi mandy beun in de yoga studio door next level imaging bedrijfsfotografie

Achter de schermen

Achter de schermen bij de fotoshoot voor Yogasoul Best met Mandy Beun door Next Level Imaging bedrijfsfotografie