Horecafotografie voor restaurant Lef, bedrijfsfotografie met karakter

Beste bedrijfsfotograaf horeca restaurant lef door fotograaf mark koolen opvallende high end bedrijfsfotografie

Bij bedrijfsfotografie denk je meestal aan standaard foto’s. Even netjes achter een bureau zitten, roeren door een pan of nog meer soortgelijke veilige poses. Maar val je daar als bedrijf ook echt mee op? Wil je niet gewoon dat mensen even stil staan als ze jou online uitingen zien en denken: “Hey wat is dit nu voor iets? Interessant!” Dat is precies wat ik interessant vind aan werken voor bedrijven en kleine ondernemers. Ze op de kaart zetten door middel van visuele impact. Bedrijfsfotografie is voor mij meer dan simpelweg laten zien wie er werken en in welk vakgebied ze werkzaam zijn. Als creatief fotograaf wil ik het bedrijf waar ik voor werk kennen, weten wie er achter zitten en wat dat de wereld moeten zien. Mijn vak is dan het bedenken van een concept en dat uitwerken tot opvallende foto’s. De foto’s (of video natuurlijk) moeten precies laten zien waar het bedrijf voor staat en ook nog eens opvallend zijn. Dit is een proces waarbij ik samen met de ondernemer voor ga zitten, iets wat ik met restaurant Lef meerdere malen doe.

De perfecte cliënt

Restaurant Lef is een cliënt die elke fotograaf enorm kan waarderen. Ze hebben een eigen stijl, eisen perfectie en gedrevenheid en het moet gewoon goed zijn. Maar als je die kenmerken bezit dan kan je er helemaal los met ze gaan. Deze keer heb ik me mogen uitleven op een prachtige locatie in het Belgische Genk, in dit geval een oude mijn. Ik wilde een oude industriële look, gecombineerd met hard licht en donkere tinten. Een harde look die verwijst naar de zware arbeid die er jaren lang verricht is. Dit om een parallel te trekken met de jaren die de mannen van Lef al bezig zijn om op te vallen in hun vak. De mannen van Lef hebben een Michelin Bib Gourmand. Dus ook zij hebben keiharde gewerkt voor het resultaat wat ze hebben geboekt. Ik wilde dat het resultaat van de shoot sterk, opvallend was en lef had. Wat precies aansluit bij de opdrachtgevers.

Cliënt: Restaurant Lef

Beste bedrijfsfotograaf horeca restaurant lef door fotograaf mark koolen opvallende high end bedrijfsfotografieBeste bedrijfsfotograaf horeca restaurant lef door fotograaf mark koolen opvallende high end bedrijfsfotografieBeste bedrijfsfotograaf horeca restaurant lef door fotograaf mark koolen opvallende high end bedrijfsfotografie