Exclusieve hotelfotografie om uw luxe hotel op de kaart te zetten

High end fotografie door fotograaf mark koolen amsterdam voor luxe hotel de plataan delft met fotomodel op hotelkamer uitgelichte afbeelding

Je hebt jaren gewerkt aan het opbouwen van een luxe hotel in een exclusief segment. Alles is volledig in thema uitgewerkt door een interieurstylist. Het beddengoed is authentiek stof uit het midden oosten, en de muren zijn door een kunstenaar zo geschilderd dat alles thematisch exact op elkaar aansluit. Wil je dan dat de vaste fotograaf van Expedia, Trivago of je huisfotograaf even een foto komt maken? Wil je weken aan werk teniet doen op de foto’s die online komen?

Je bent wat je uitstraalt, en jij bepaalt wat dat moet zijn

Voor dit hotel ben ik een plan gaan maken over de ambiance die het zou moeten hebben. Het licht, de toning, kleuren en niet te vergeten het juiste model. Alle facetten van een fotoshoot moeten bijdragen aan de uiteindelijke beleving van het hotel. Je wil immers dat de ervaring bij het boeken achter de computer al begint. Een gevoel van luxe uitstralen waarbij begeerte wordt gecreëerd bij je potentiële gasten. Daarom is het essentieel dat over alles wordt nagedacht om goede commerciële foto’s te maken voor een kamer als deze. De online presence moet precies datgene zijn wat jij wil zeggen met het hotel, zeker als het luxe en exclusiviteit is waar gasten in willen investeren.

Client: Hotel de Plataan

High end fotografie door fotograaf mark koolen amsterdam voor luxe hotel de plataan delft met fotomodel op hotelkamer