Op zoek naar een modefotograaf? Laten we praten!

Goede modefotografie doet meer voor jouw merk dan je in eerste instantie zou denken. Ook nieuwsgierig wat ik voor jou kan doen in modefotografie? Kijk in de tussentijd op mijn portfolio om een beeld te krijgen wat ik al heb gedaan voor andere bedrijven.

0 Jaar ervaring

0 Projecten opgeleverd

0 Tevreden klanten

Modefotografie projecten

Ik maak modefoto's voor uiteenlopende bedrijven. In zorg ervoor dat jouw merk de aandacht krijgt die het verdient! Interesse? Neem contact met me op!

Modefotografie door Mark Koolen

Als modefotograaf wil je maar één ding, beelden maken waarin het beste in een creatie naar boven komt. Modefotografie is een kunstvorm en mijn doel als modefotograaf is er achter komen hoe jij je creaties ziet, en hoe je wil hoe de wereld ze zou moeten zien. Met die informatie bedenk ik met mijn team een plan voor de perfecte fotoshoot.
Modefotografie bepaalt hoe iemand je merk ziet, en zich ermee associeert. Door een fotoshoot op de juiste manier uit te werken kun je exact bepalen in welke doelgroep jij je als ontwerper zal bevinden. Wil je als een typisch casual streetwear merk voor de dag komen? Of wil je laten zien dat je in een high-end segment zit? Allemaal facetten die aan bod komen in de voorbereiding van een fotoshoot. Modefotografie aangepast op jou als klant, branding van jou als modemerk.
Kracht, passie en uitstraling die blijft hangen. Goede modefotografie is een combinatie van veel factoren die allemaal op hun plek vallen tijdens een fotoshoot. Werken met de beste mensen in het vak zorgt voor een resultaat dat energie geeft. Deze shoot is een voorbeeld van pure vrouwelijke kracht, gemaakt in Londen met artiest Ashleigh Ashley en creaties van de Amsterdamse modeontwerper Bas Kosters.

Volledig ontzorgen, van locatie tot model

Een modeshoot kan erg simpel zijn, van een outfit op een paspop tot een complex geheel op locatie. Denk bijvoorbeeld aan het zoeken naar de juiste locatie die past bij het concept en scouten van het model dat jouw merk vertegenwoordigt op een manier zoals jij dat wil. En wat te denken van een team voor visagie, hairstylist en art direction. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle technische aspecten zoals het soort licht dat gebruikt moet worden.
Door meer dan 10 jaar ervaring als modefotograaf is alle kennis en een bijbehorend netwerk in huis om alles te kunnen realiseren. Van de meest basic opdrachten tot grote campagnes op exotische locaties.
Dit heb ik te bieden op het gebied van modefotografie:
  • Gratis gesprek over hoe ik jou kan versterken
  • Gratis uitwerken van een concept dat past bij jou als ontwerper
  • 100% maatwerk dat je merk juist in de markt zet
  • Leveren van beelden voor elke soort media, van online tot print
  • Een team van de beste visagistes, modellen en art directors
  • Van studioshoot naast de deur tot locatieshoot in het buitenland
Elements of Freedom

Amsterdam

Voor onze shoot hebben Mark en zijn team ons alles uit handen genomen, ideaal!
FashCrash by Lalita

Amsterdam

We hadden met spoed een lookbook nodig, Mark heeft ons hierbij perfect uit de brand geholpen!
Ralph Lauren Denim and Supply

Amsterdam

Mark wist voor ons precies de juiste sfeer te vangen in de foto's.

Wil je ook opvallen met jouw merk?

Ook nieuwsgierig wat ik voor jou kan doen in modefotografie? Kijk in de tussentijd op mijn portfolio om een beeld te krijgen wat ik al heb gedaan voor anderen.
Fotograaf-Mark-Koolen