Klant

Ashleigh Ashley

Project

Modefotografie

Locatie

  • Londen

Project

Fotografie is iets wat me al veel bijzondere dingen heeft mogen laten ervaren, en deze fotoshoot is er een van. Een lekker chaotische trip naar Londen om in een strak schema en lichtelijke haast een geweldige fotoshoot te doen met de artiest Ashleigh Ashley. Hoe dit zo gelopen is, toevalligheden aangrijpen en er vol in gaan. In dit geval middels Synergy for Music, het bedrijf van mijn partner die connecties heeft met buitenlandse artiesten. Na wat gesprekken was alles geregeld en kon de vlucht geboekt worden.

In totaal hadden we 3 dagen, dag 1 bestond uit het reizen naar Londen en het uitpakken van de spullen. We kwamen vrij laat aan, en in de avond waren we uitgenodigd door Ashleigh om bij haar optreden te zijn in de beroemde Ronnie Scott’s Jazz Club. Een geweldige ervaring waarbij we ook een intieme set van VV Brown hebben mogen ervaren. Wat resulteerde in een lange avond en laat in bed.

Dag 2 stond in het teken van het zoeken van geschikte locaties voor de fotoshoot en alles betreft de styling. We wilde de omgeving gebruiken waar Ashleigh zelf is opgegroeid, dus samen met haar vriend als gids zijn we er op uit gegaan om de juiste settings te vinden. De styliste Cecile was ondertussen druk bezig met het uitzoeken van de creaties. En wat bleek, ze had een geweldige collectie van Bas Kosters bij. Ben je in Londen, schiet je met een Nederlandse modeontwerper.

Dag 3 was de strakst geplande dag. Vroeg beginnen met de visagie en kleding passen en direct naar buiten om te schieten, we hadden immers maar tot 13:00 aangezien we om 14:30 in het vliegtuig moesten zitten. Omdat alles zo strak gepland was en we weinig tijd hadden voor randzaken heb ik gekozen om met minimale middelen maximaal resultaat te boeken. ik wilde zo min mogelijk tijd kwijt zijn met onnodige zaken.

Categorieën
modefotografie-fotoshoot-londen-locatie-Ashleigh-Ashley-modefotograaf-markkoolen-5

Wil je ook opvallen met jouw fashion?

Neem contact met mij op, dan gaan we er samen voor zorgen dat we jouw modebedrijf op de kaart zetten. Met mijn modefotografie kan niemand meer om jouw fashion heen en krijg je de aandacht en de klanten die jij verdient!
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Bedrijfsfotografie-Mark-Koolen