Project

Reclamefotografie

Locatie

Strijp S Eindhoven

Project

Een man en zijn motor...

Donderdagavond na een lange dag werken, huiswaarts met een motor waarbij je je dag even helemaal kan vergeten. Ondergaande zon, exclusief leder maatpak en een custom motor die jouw stijl definieert. Een combinatie van high-end materialen, stijl, klasse, vermogen en een exhaust note waar iedereen zijn hoofd voor draait. Wat wil je nog meer na een lange werkdag op kantoor. En dat mag, herstel.. moet gezien worden. Waarom voor jezelf houden als je iets waar zo veel passie in zit gedeeld kan worden. Dat was mijn taak toen ik gevraagd werd om deze foto’s te maken. Een fotoshoot met een custom build motorfiets die de exclusieve elementen van dit kunstwerk tot zijn recht laten komen. Gebouwd door Wrench Kings voor Motoshare.

De shoot, alles om de motor tot zijn recht te laten komen...

De beste foto’s komen voor uit vele elementen die precies op zijn plek vallen. Niets aan het toeval overlaten, maar goed voorbereiden. Toen ik op foto’s zag met wat voor mechanisch kunstwerk we te maken kregen wist ik dat hier geen landweggetje bij paste. Na veel locaties te hebben bekeken is het uiteindelijk het industriële Strijp S geworden. Oude industriële glorie waar handen de toekomst hebben gemaakt, een prachtig parallel naar deze motor. De degelijkheid van ervaren motorbouwer BMW met de stijl en creativiteit van Wrench Kings. Dit aangelicht om een prachtige avondzon te creëren met een edit die het karakter en een extra edge geeft. Het was een waar genoegen om deze beelden voor Motoshare te mogen schieten, techniek met karakter.

achter-de-schermen-beste-reclamefotograaf-motor-bmw-r1100r-door-wrench-kings-motoshare-reclamefotograaf-mark-koolen
Beste-reclamefotograaf-motor-bmw-r1100r-door-wrench-kings-motoshare-reclamefotograaf-mark-koolen-02.jpg
Beste-reclamefotograaf-motor-bmw-r1100r-door-wrench-kings-motoshare-reclamefotograaf-mark-koolen-01

Op zoek naar een reclamefotograaf? Laten we praten!

Neem contact met mij op, dan gaan we er samen voor zorgen dat jouw bedrijf op de kaart wordt gezet. Met mijn reclamefotografie kan niemand meer om jouw bedrijf heen en krijg je de aandacht en de klanten die jij verdient!

    Bedrijfsfotografie-Mark-Koolen