Klant

MediaMarkt

Project

Reclamefotografie

Locatie

Whirpool Nederland

Project

MediaMarkt reikt iedere maand weer een nieuwe prijs uit aan een van de MediaMarkt clubleden. En deze keer was het luxe inbouwapparatuur van Whirlpool. De shoot vond plaats in het hoofdkantoor van Whirlpool Nederland in Breda. Na een warm ontvangst door Whirlpool en het team van Brands Love People bekeken mijn vaste collega Arnold en ik de locatie. MediaMarkt had een duidelijke visie voor ogen wat er gewenst was, dus daar konden we efficiënt en tactisch door werken. Alles was uit de kast gehaald om een gezellige sfeer in de keuken neer te zetten. Een dagje lekker koken met de gezellige Loran von Liebenstein.

Werken voor één van de grootste en bekendste retailers betekent perfect werk moeten leveren. De jaren aan vaste huisstijl en sfeer die het bedrijf uitstraalt moet immers gehandhaafd worden. Dit is bij fotoshoots als deze één van de speerpunten, dit gecombineerd met het sturen van de modellen om een perfecte sfeer neer te zetten. Dankzij een mooi groot wit plafond was het mogelijk om 2 lichten te gebruiken om een algehele basis neer te zetten. Dit hebben we aangevuld met 2 lichten voor sfeer en effect, het opbouwen van het perfecte lichtbeeld. De foto’s werden direct aan een laptop geschoten zodat de cliënt direct mee kon kijken naar wat er gefotografeerd werd. Zo kon tijdens het schieten besloten worden of er nog iets aangepast moest worden, of dat we genoeg goede beelden hadden. Alles om een perfect resultaat neer te zetten.

MediaMarkt-Whirpool-Reclamefotografie-Mark-Koolen-1
MediaMarkt-Whirpool-Reclamefotografie-Mark-Koolen-2
MediaMarkt-Whirpool-Reclamefotografie-Mark-Koolen-3
MediaMarkt-Whirpool-Reclamefotografie-Mark-Koolen-4

Op zoek naar een reclamefotograaf? Laten we praten!

Neem contact met mij op, dan gaan we er samen voor zorgen dat jouw bedrijf op de kaart wordt gezet. Met mijn reclamefotografie kan niemand meer om jouw bedrijf heen en krijg je de aandacht en de klanten die jij verdient!

    Bedrijfsfotografie-Mark-Koolen