Portretten van programmeurs, zakelijke headshots voor Kings Code

Zakelijke portretten van de medewerkers van Kings Code. Bedrijfsportretten in zwart wit met karakter wat past bij het bedrijf. Opvallend werk door Next Level Imaging

Portretten schieten is het interessantst als je gevonden wordt door een client die geen standaard portretten wil van zijn medewerkers. De standaard zakelijke portretfoto in een blauw pak voor een witte achtergond met een vriendelijke glimlach mocht bij Kings Code lekker buiten de deur blijven. Sterk, stoer, krachtige portretten met een thema moest het gaan worden. Mensen die hun vak geweldig vinden en er de aller beste in willen zijn, die fotografeer je met het karakter wat past bij de onderneming.

Wij zijn vikingen binnen het vak

Na goed overleg is er gekomen tot een stijl die de programmeurs portretteerde met een rauw karakter, meer als Vikingen dan de reguliere corporate headshot. Hard licht met veel schaduw waardoor de gezichten nog meer spraken en de persoonlijke gelaatstrekken in de portretten nog meer naar voren komt. Alle lijnen van het gezicht zichtbaar en niets mooier maken dan dat het is. Voor ons de sterkste bedrijfsportretten die we ooit geschoten hebben.

Ten alle tijden reproduceerbare portretten

Op locatie bij Kings Code is een set opgebouwd zodat iedereen tussen zijn werkzaamheden door gefotografeerd kon worden. Vooraf word een duidelijke planning gemaakt zodat iedereen het in kan passen in zijn werkdag. Zo is voor de onderneming een dag als alle andere en kan er lekker doorgewerkt worden. En omdat alles is vastgelegd kunnen toekomstige nieuwe medewerkers op exact dezelfde manier gefotografeerd worden zodat de portretten altijd een duidelijk identieke lijn volgen. Zo bewaken we de huisstijl en is er geen risico dat de portretten van medewerkers die (veel) later aan boord komen afwijken van de eerder gefotografeerde medewerkers.

Client: Kings Code

 

Zakelijke headshots van de medewerkers van Kings Code. Bedrijfsportretten in zwart wit met karakter wat past bij het bedrijf. Opvallend werk door Next Level ImagingZakelijke headshots van de medewerkers van Kings Code. Bedrijfsportretten in zwart wit met karakter wat past bij het bedrijf. Opvallend werk door Next Level ImagingZakelijke portretten van de medewerkers van Kings Code. Bedrijfsportretten in zwart wit met karakter wat past bij het bedrijf. Opvallend werk door Next Level ImagingZakelijke headshots van de medewerkers van Kings Code. Bedrijfsportretten in zwart wit met karakter wat past bij het bedrijf. Opvallend werk door Next Level ImagingZakelijke headshots van de medewerkers van Kings Code. Bedrijfsportretten in zwart wit met karakter wat past bij het bedrijf. Opvallend werk door Next Level ImagingZakelijke portretten van de medewerkers van Kings Code. Bedrijfsportretten in zwart wit met karakter wat past bij het bedrijf. Opvallend werk door Next Level ImagingZakelijke portretten van de medewerkers van Kings Code. Bedrijfsportretten in zwart wit met karakter wat past bij het bedrijf. Opvallend werk door Next Level ImagingZakelijke portretten van de medewerkers van Kings Code. Bedrijfsportretten in zwart wit met karakter wat past bij het bedrijf. Opvallend werk door Next Level ImagingZakelijke portretten van de medewerkers van Kings Code. Bedrijfsportretten in zwart wit met karakter wat past bij het bedrijf. Opvallend werk door Next Level ImagingZakelijke portretten van de medewerkers van Kings Code. Bedrijfsportretten in zwart wit met karakter wat past bij het bedrijf. Opvallend werk door Next Level Imaging